Tetor 14, 2021 19:27 Europe/Tirane
  • Manovra kundërajrore

Manovra kundërajrore "Mbrojtësit e Qiellit të Vilajetit 1400" e ushtrisë së Iranit është zhvilluar duke dislokuar dhe testuar sistemet e ndryshme të radarit dhe raketave për mbrojtje kundërajrore.

Tags