Nëntor 07, 2021 14:40 Europe/Tirane

Iranianët kanë përdorur rrjetin e mediave sociale Twitter për të përshëndetur dhe vlerësuar Forcat e Gardës së Revolucionit Islamik të Iranit në konfrontimin e fundit me SHBA-në në Detin e Omanit. Më 25 tetor, IRGC-ja pengoi një akt piraterie të SHBA-së që synonte të konfiskonte një dërgesë të naftës iraniane.

Tags