Nëntor 16, 2021 09:31 Europe/Tirane

Irani e ka fuqishëm Izraelin për refuzimin e tij për t'iu bashkuar traktatit të mospërhapjes bërthamore (NPT), si dhe marrëveshjeve të tjera të kontrollit të armëve. Irani thotë se Izraeli po përpiqet të largojë vëmendjen nga aktivitetet e tij bërthamore. Arsenali bërthamor i Izraelit është një kërcënim për rajonin.

Tags