Janar 03, 2022 13:16 Europe/Tirane

Irani ka lëshuar me sukses një transportues satelitor të ndërtuar në vend të quajtur Simorgh. Raketa transportuese dërgoi tre ngarkesa kërkimore në hapësirë. Zyrtarët e ministrisë së mbrojtjes thonë se objektivat e nisjes dhe lëshimit të transportuesit janë përmbushur.

Tags