Janar 11, 2022 13:56 Europe/Tirane

Në përvjetorin e dytë të martirizimit të gjeneral Sulejmani, figura të shquara anembanë globit kanë kritikuar ashpër vrasjen e gjeneralit nga SHBA dhe kanë përshëndetur rolin kyç të komandantit iranian në luftën kundër terrorit.

Tags