Janar 12, 2022 17:40 Europe/Tirane
  • Shpella

Shpella "Kotle Hur", shpella e dytë më e gjerë dhe mahnitëse në botë dhe është një prej atraksioneve turistike të provincës Zanxhan të Iranit.

Tags