Qershor 13, 2022 12:26 Europe/Tirane

Teherani dhe Karakasi nënshkruan një marrëveshje historike partneriteti 20-vjeçar për të forcuar lidhjet mes tyre. Marrëveshja, u nënshkrua në Teheran në prani të zyrtarëve të lartë dhe fokusohet në bashkëpunimin dypalësh në fushat e shkencës, teknologjisë, bujqësisë dhe turizmit.

Tags