Qershor 13, 2022 13:54 Europe/Tirane

Irani është zotuar për një përgjigje të fortë dhe proporcionale ndaj veprimit jokonstruktiv në mbledhjen e mëparshme të Bordit të Guvernatorëve. Teherani ka paralajmëruar kundër përdorimit të IAEA si mjet politik.

Tags