Korrik 31, 2022 15:10 Europe/Tirane

Presidentët e Rusisë dhe Turqisë bënë një vizitë në Iran për bisedimet e takimit të Astanas, një samit trepalësh që synon të sjellë paqe dhe stabilitet në Siri. Takimi i krerëve të shteteve garantuese të procesit të Astanës synonte të lehtësojë zgjidhjen e konfliktit në Siri.

Tags