Korrik 31, 2022 15:13 Europe/Tirane

Irani dhe Rusia kanë nënshkruar një marrëveshje investimi prej 40 miliardë dollarësh. Paratë do të shpenzohen për projektet e naftës dhe gazit të Iranit. Irani dhe Rusia po përpiqen gjithashtu të heqin dorë nga dollari në transaksionet e tyre të ndërsjella të biznesit.

Tags