Shtator 08, 2019 08:39 Europe/Tirane
  • Përgatitja dhe shpërndarja e ushqimit

Përgatitja dhe shpërndarja e ushqimit "nazri" në qytetin Mejbad të Iranit gjatë ditëve të zimbajtjes për martirizimin e Imam Husejnit (a.s.)

Tags

Komente