Tetor 19, 2019 14:26 Europe/Tirane
  • Organizohet ceremonia e zimbajtjes për Arbainin Husejnit në prani të liderit suprem të Revolucionit Islamik

Njëkohësisht me ditën e Arbainit, të dyzetave të martirizimit të Imam Husejnit (a.s.) dhe shokëve të tij besnikë, sot në Husejnijen “Imam Khomejni” në Teheran është organizuar ceremonia e zimbajtjes në prani të liderit suprem të Revolucionit Islamik dhe me pjesëmarrjen e grupeve studentore të nga anë e mbanë Iranit.

Agjencia e lajmeve IRIB njoftoi se studentët e universiteteve të ndryshme të Iranit sot në mëngjes pas tubimit para xhamisë së Universitetit të Teheranit dhe organizimit të ceremonisë së zimbajtjes, kanë zhvilluar edhe një takim me Ajetullah Khamenei, liderin suprem të Revolucionit Islamik të Iranit.

 

Tags

Komente