Nëntor 14, 2019 10:43 Europe/Tirane
  • Festivali ndërkombëtar i artizanaleve dhe kulturës tradicionale të grupeve etnike

Mbi 300 prodhues të artizanaleve nga i gjithë Irani kanë marrë pjesë në sektorin e ekspozitës  në festivalin e 13-të ndërkombëtar të kulturës tradicionale të grupeve etnike në Golestan të Iranit.

Tags

Komente