Janar 21, 2020 12:08 Europe/Tirane
  • Ceremonia e dorëzimit të sateliteve

Ceremonia për dorëzimin e sateliteve "Zafar 1 dhe 2" u zhvillua të dielën në mëngjes në Universitetin e Shkencës dhe Industrisë të Iranit në Teheran dhe këto satelite janë dorëzuar nga ana e këtij Universiteti te Organizata Hapësinore e Iranit. 

Tags

Komente