Shkurt 07, 2020 13:04 Europe/Tirane
  • Ceremonia për nderimin e dëshmorëve në Teheran

Ceremonia e 14-të kombëtare për nderimin e dëshmorëve të feve të ndryshme u zhvillua në vendet dhe qendrat fetare me pjesëmarrjen e autoriteteve të larta fetare dhe komunale në Teheran. 

Tags

Komente