Shkurt 10, 2020 18:00 Europe/Tirane
  • Manifestohet përvjetori i fitores së Revolucionit Islamik të Iranit 

Në Universitetin Pejame Nur të Iranit është organizuar një ceremoni për manifestimin e përvjetorit të fitores së Revolucionit Islamik të Iranit në të cilën morën pjesë personalitete të ndryshme fetare dhe politike të Iranit. 

Tags

Komente