Shkurt 20, 2020 11:51 Europe/Tirane
  • 8 avionë ushtarak pas procesit

Gjatë një ceremonie të zhvilluar në prani të ministrit të mbrojtjes dhe komandantit të forcave ajrore të ushtrisë së Iranit, 8 avionë të llojit “overhaul” ushtarak i janë dorëzuar forcave ajrore të ushtrisë së Republikës Islamike të Iranit.

Tags

Komente