Mars 21, 2020 11:51 Europe/Tirane
  • Arrijnë ndihma mjekësore në Iran

Një sasi e ndihmave mjekësore që përfshinë 20 milionë maska dhe artikuj të tjerë mjekësor, ka arritur sot në aeroportin ndërkombëtar "Imam Khomejni" në Teheran. 

Tags

Komente