Mars 23, 2020 12:16 Europe/Tirane
  • Pranvera nuk hyjn në karantine

Këtyre ditëve kur shumë njerëz janë mbyll në shtëpitë e tyre për shkak të përhapjes së virusit Korona, stina e pranverës me lulëzimin e luleve të ndryshme ka thyer të gjitha kufijtë dhe po i jep gjallëri jetës. 

Tags

Komente