Mars 23, 2020 12:22 Europe/Tirane
  • Lëng frutash me shijen e solidaritetit për mjekët e Iranit

Një grup i qytetarëve iranianë pas përhapjes së virusit Korona, në shenjë falënderimi për punën dhe mundin e mjekëve, për çdo ditë nxjerrin mbi 1500 shishe lëng natyral të frutave për personelin e sektorit të virusit Korona nëpër spitalet e Teheranit dhe zonave në rrethinë. 

Tags

Komente