Mars 24, 2020 07:47 Europe/Tirane
  • Gjurmët e maskës mbi fytyrën e mbrojtësve të shëndetit

Mjekët dhe infermierët qëndrojnë në vijën e parë të frontit të luftës kundër virusit Korona dhe janë të detyruar që për orë të tëra të qëndrojnë me rroba speciale dhe me maskë në fytyrë duke kontrolluar gjendjen e pacientëve dhe të sëmurëve nëpër spitale. Gjurmët e maskave mbi fytyrën e tyre tregojnë më së mirë mundin që bëjnë këtë njerëz në shërbim të shoqërisë. 

Tags

Komente