Prill 09, 2020 07:21 Europe/Tirane
  • Fjalimi i liderit suprem me rastin e ditëlindjes së hazretit Mehdi

Ajetollah Khamenei, lideri suprem i revolucionit islamik, sot më 9 prill që përkon me gjysmën e Shabanit, dita kur ka lindur hazreti Mehdi (axh) do të mbajë një fjalim direkt për popullin iranian.

Sipas një raporti të zyrës informuese dhe botuese të liderit suprem, Ajeollah Khamenei në orën 11 të mëngjesit do të mbajë një fjalim në televizionin kombëtar që gjithashtu do të transmetohet direkt në sajtin Khamenei.ir dhe llogaritë në rrjetet sociale Instagram dhe Twitter në gjuhë të ndryshme.

Tags

Komente