May 03, 2020 15:19 Europe/Tirane
  • Futsali i Iranit në vendin e parë të Azisë dhe në të gjashtin të botës

Ekipi kombëtar i Iranit në Futsal në renditjen e re të ekipeve kombëtare të botës në Futsal, është renditur në vendin e parë në Azi dhe në vendin e 6-të në botë.

Agjencia e lajmeve IRIB njoftoi se faqja “Futsalplanet” në internet në një raport të saj ka shpallur ekipet më të mira deri në javën e parë të muajit maj 2020, ku në bazë të këtij raporti, ekipi kombëtar i Iranit me 1603 pikë, është pozicionuar në pozitën e 6-të në botë dhe gjithashtu është e vetmja kombëtare aziatike në këtë sport që ka arritur të futet në grupin e dhjetë ekipeve më të mira të botës.

Sipas këtij raporti, ekipet kombëtare në Futsal të Brazilit, Spanjës dhe Argjentinës janë pozicionuar në vendin e parë, të dytin dhe të tretin.

 

Tags

Komente