Qershor 03, 2020 07:59 Europe/Tirane
  • Fjalimi i liderit suprem me rastin e përvjetorit të vdekjes së imam Khomeinit(ra)

Lideri suprem i revolucionit islamik sot në 32 vjetorin e vdekjes së imam Khomeinit(ra) themeluesit të Republikës Islamike të Iranit, do të mbajë një konferencë të drejtpërdrejtë për shtyp.

Konferenca për shtyp e liderit suprem Ajetollah Khamenei do të nisë në orën 11:00 sipas orës lokale dhe përveç radiotelevizioneve do të transmetohet live edhe nga sajtet Instagram, Twitter dhe Khamenei.ir. Ceremonia e përvjetorit të vdekjes së imam Khomeinit (ra) për çdo vit organizohet në mauzoleun e imam Khomeinit (ra) por duke pasur parasysh masat shëndetësore për përballjen me virusin korona për parandalimin e tubimeve, sivjet kjo ceremoni nuk do të organizohet. 32 vjet më parë në një ditë si kjo imam Khomeini(ra), themeluesi i Republikës Islamike të Iranit, ndërroi jetë në moshën 87 vjeçare.

Tags

Komente