Korrik 09, 2020 11:24 Europe/Tirane

Më 19 qershor, Agjencia Ndërkombëtare e Energjisë Atomike (ANEA) miratoi një rezolutë jo detyruese të propozuar nga Franca, Gjermania dhe Mbretëria e Bashkuar kundër Iranit ...

Tags

Komente