Gusht 04, 2020 16:57 Europe/Tirane
  • Pallati

Pallati "Bergamoto" i përket periudhës së vonshme të dinastisë Ghaxharije të iranit dhe ndodhet në lagjen e vjetër Kohnedezh të Semnanit në Iran. Që nga ndërtimi është përdorur për funksione të ndryshme ndërsa tani funksionon si një hotel tradicional. 

Tags

Komente