Gusht 06, 2020 16:46 Europe/Tirane
  • Tabrizi i vjetër në Iran

Qyteti Tabriz është një prej qyteteve më të vjetra të Iranit i cili në të kaluarën konsiderohej porta e Lindjes drejt Perëndimit. Ky qytet ashtu si shumë qytete të mëdha të Iranit, gjithnjë ka qenë duke ndryshuar pamjet dhe imazhin e vet nga e kaluara deri më tani. Megjithëkëtë akoma nëpër rrugët dhe rrugicat e këtij qyteti mund të vërehen shenjat e lashtësisë së qytetit Tabriz. 

Tags

Komente