Shtator 19, 2020 09:39 Europe/Tirane
  • Duke mbajtur demonstrata; Bahrejnasit kërkuan përmbysjen e regjimit Al Khalifa

Bahrejnasit dolën në rrugë për disa ditë me radhë në mbështetje të çështjes Palestineze dhe kundër normalizimit të marrëdhënieve me regjimin sionist.

Sipas Al-Quds Al-Arabi, dhjetëra qytetarë bahrejnas demonstruan për disa ditë me radhë kundër normalizimit të marrëdhënieve midis regjimeve arabe dhe regjimit sionist. Demonstrata u zhvillua në fshatin Abu Saiba, në periferi të Manamasë, me pjesëmarrjen e dhjetëra burrave dhe grave. Imazhet e publikuara të demonstratës tregojnë protestuesit Bahrejni që mbajnë flamuj të Bahrejnit dhe Palestinës si dhe pankarta me shkrime "E Premtja, irritimi i Al-Kuds". Protestuesit Bahrejni gjithashtu lëshuan parulla kundër normalizimit të marrëdhënieve midis Al-Khalifa dhe armikut sionist dhe bënë thirrje për përmbysjen e regjimit në pushtet në Bahrejn. Bahrejnasit gjatë ditëve të fundit kanë protestuar kundër nënshkrimit të një marrëveshje për normalizimin e marrëdhënieve me armikun sionist nga regjimi Al-Khalifa.

Tags

Komente