Shtator 19, 2020 20:58 Europe/Tirane
  • Sionistët mblidhen për të protestuar ndaj politikave të Netanyahut

Sionistët u mblodhën në Tel Aviv për të protestuar kundër politikave të Kryeministrit Izraelit Beniamin Netanyahu.

Dhjetëra sionistë u mblodhën të Shtunën në Tel Aviv, duke lëshuar parulla kundër politikave të Netanyahut, pavarësisht nga një urdhër për ndalimin e tubimeve për shkak të koronas, sipas faqes së internetit të Jerusalem Post. Protestuesit sionist protestuan kundër kushteve të këqija ekonomike, paaftësisë së kabinetit izraelit përballë shpërthimit të koronës dhe korrupsionit të kryeministrit izraelit dhe kërkuan dorëheqjen e Netanyahut. Numri i të vdekurve dhe të infektuarve në territoret e okupuara është rritur ndërsa protestuesit sionistë po protestojnë për më shumë se një muaj kundër paaftësisë së kabinetit të Netanyahut për t'u përballur me Korona, për rritjen e problemeve të jetesës dhe rastet e korrupsionit dhe për këtë kanë kërkuar dorëheqjen e Netanyahut.

Tags

Komente