Shtator 20, 2020 10:24 Europe/Tirane
  • Mbështetësit e Palestinës protesta në Londër

Mbështetësit e Palestinës janë mbledhur në Londër për të kundërshtuar marrëveshjen mes Bahrejnit, EBA dhe regjimit sionist.

Sipas agjencisë Kods Arabic, aktivistë mbështetës të Palestinës në Londër kanë dënuar marrëveshjen e normalizimit të marrëdhënieve mes Bahrejnit, EBA me regjimin sionist dhe kanë shprehur mbështetjen e tyre për popullin palestinez. Në shenjë solidariteti ndaj popullit palestinez, protestuesit mbanin flamuj të Palestinës dhe pankarta ku dënohej procesi i normalizimit të marrëdhënieve me regjimin sionist. Vlen të theksohet se nën presionin e SHBA, EBA dhe Bahrejni kanë vendosur marrëdhënie me regjimin sionist duke i dhënë një thikë pas shpine çështjes palestineze. Ky veprim është dënuar si brenda ashtu edhe në nivel ndërkombëtar.

Tags

Komente