Shtator 26, 2020 10:10 Europe/Tirane
  • Ndërsa theksohet vazhdimi i operacioneve anti-okupuese; Akram Al-Kaabi: Alarmi i SHBA është për shkak të fitores së rezistencës

Duke theksuar se britmat e armiqve burojnë nga fitorja e rezistencës, sekretari i përgjithshëm i lëvizjes irakiane të rezistencës "Nexhba" i krahasoi kërcënimet e fundit të sekretarit amerikan të shtetit me përpëlitjen e një personi që po mbytet.

Shejh Akram al-Kaabi, sekretari i përgjithshëm i Lëvizjes Islamike të Rezistencës, i krahasoi kërcënimet e fundit të Sekretarit të Shtetit të SH.B.A.-së si thirrje të një personi që përpëlitet. Sipas raportit, al-Kaabi tha: "Këto kërcënime të padobishme tregojnë frytshmërinë e përpjekjeve të rezistencës për të çliruar dhe rivendosur sovranitetin e Irakut nga kontrolli amerikan". Ai përgëzoi arritjet e popullit të rezistencës dhe i inkurajoi ata të vazhdojnë veprimet e tyre, duke vërejtur se kërcënimet e armiqësisë nuk krijojnë frikë në zemrat e luftëtarëve. Ne jemi përpjekur për një nga dy virtytet që kur kemi në këtë rrugë; Fitorja apo martirizimi. Al-Kaabi përfundoi duke theksuar se grupet irakiane duhet t'i kërkojnë Shteteve të Bashkuara të tërheqin forcat e tyre okupuese plotësisht nga vendi në përputhje me miratimin e parlamentit dhe vullnetin e popullit. 

Tags

Komente