Shtator 27, 2020 11:44 Europe/Tirane
  • Protestat e izraelitëve njëkohësisht me zbatimin e kufizimeve të reja për virusin Korona

Protestat e izraelitëve njëkohësisht me zbatimin e kufizimeve të reja për virusin Korona dhe protestuesit kanë kërkuar dorëheqjen e kryeministrit izraelit Netanjahu.

Tags

Komente