Nëntor 23, 2020 09:05 Europe/Tirane
  • Abu Muxhahid: Izraeli do të paguajë një çmim të rëndë nëse vazhdon agresionin dhe rrethimin e Gazës

Një zëdhënës i Komiteteve të Rezistencës Palestineze theksoi përgjigjen dërrmuese ndaj regjimit sionist nëse agresioni dhe rrethimi i Gazës vazhdon.

Sipas agjencisë së lajmeve Mehr, zëdhënësi i komiteteve të rezistencës palestineze në një fjalim tha: "Rezistenca e di shumë mirë se regjimi okupator po lufton me krizën e brendshme dhe po përpiqet ta sjellë atë në Gaza."  Abu Muxhahid tha: "Ne kemi një mesazh të qartë dhe ai është se ne kurrë nuk do të lejojmë që ekuacioni që është forcuar nga rezistenca palestineze në vitet e fundit të prishet". Ai shtoi: "Pasojat e çdo agresioni në Gaza janë përgjegjësi e regjimit okupues dhe ne do t'i përgjigjemi atij në një mënyrë të përshtatshme". Abu Muxhahid theksoi: regjimi okupues do të paguajë një çmim të lartë nëse vazhdojnë agresionin dhe rrethimin.

Tags