Dhjetor 03, 2020 15:08 Europe/Tirane
  • Shpërndarja e 470 tonë fruta dhe agrume mes refugjatëve sirianë

Shpërndarja e 470 tonë fruta dhe agrume mes refugjatëve sirianë nga organizata turke humanitare në provincën Idlib të Sirisë.

Tags