Dhjetor 04, 2020 09:32 Europe/Tirane
  • Anulohet vizita e një delegacioni të lartë izraelit në Arabinë Saudite

Sipas Mehr nga Al-Mayadin, media e regjimit sionist njoftoi anulimin e vizitës së delegacionit në Arabinë Saudite.

Riadi ka anuluar një vizitë të një delegacioni sionist të sigurisë në Arabinë Saudite nga zemërimi për zbulimin e një takim të Kryeministrit Benjamin Netanyahu me Princin e Kurorës Saudite Muhamed bin Selman, raportoi media. Al-Mayadin raportoi se delegacioni i rangut të lartë do të shkonte në Riad dhe drejtohej nga kreu i Mossadit. Më herët, media izraelite njoftuan se Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu dhe këshilltari i tij ushtarak Avi Blut u takuan me Princin e Kurorës Muhamed bin Selman në prani të Sekretarit të Shtetit të SHBA Mike Pompeo.

Tags