May 15, 2021 13:04 Europe/Tirane
  • Brigadat “Al-Aksa”: Bëjeni ferr Bregun Perëndimor për regjimin sionist

Dega ushtarake i lëvizjes Fatah ka kërkuar nga forcat nën udhëheqjen e saj që ta bëjnë Bregun Perëndimor ferr për regjimin sionist.

Brigadat “Dëshmorët e Al-Aksa”, dega ushtarake e lëvizjes Fatah, ka mobilizuar forcat e sja në qytete dhe fshatra të Bregut Perëndimor të Lumit Jordan në Palestinë.

Gazeta libaneze “Al-Akhbar” ka raportuar se brigadat “Dëshmorët e Al-Aksa” me anë të një komunikate ushtarake, ka deklaruar: “Mos i leni rehat dhe të qetë kolonët sionist frikacakë dhe ushtarët frikacak të regjimit sionist në Bregun Perëndimor! Rrugët, kolonitë sioniste dhe kampet e regjimit sionist në Bregun Perëndimor duhet t’i vendosni në shënjestër të sulmeve dhe të krijoni një ferr të vërtetë për ata”.

 

Tags