Qershor 23, 2022 12:40 Europe/Tirane
  • Tërmenti në Afganistan

Tërmenti 6.1 ball në Afganistan ka shkaktuar vdekjen e 1500 personave dhe plagosjen e më shumë se 2000 personave të tjerë. 

Tags