Tetor 20, 2019 13:56 Europe/Tirane
  • Pjesëmarrje me plotë pasion e fëmijëve dhe adoleshentëve në marshin e Arbainit të Imam Husejnit (a.s.)

Në ceremoninë e marshit në këmbë me rastin e Arbainit të Imam Husejnit (a.s.) edhe këtë vit, ashtu si viteve të tjera, fëmijët dhe adoleshentët kishin një pjesëmarrje të konsiderueshme dhe me plotë pasion në marshin e Arbainit. Ata përkrah prindërve të tyre në marshin drejt varrit të Imam Husejnit (a.s.) kanë luajtur një rol me ndikim. 

Tags

Komente