Nëntor 07, 2019 09:02 Europe/Tirane
  • Protesta anti-qeveritare në Kuvajt

Me mijëra qytetarë të Kuvajtit të mërkurën në mbrëmje kanë protestuar kundër gjendjes së keqe ekonomike dhe kushteve të rënda jetësore dhe kanë kritikuar ligjet përkatëse me shtetësinë e këtij vendi. 

Tags

Komente