Nëntor 20, 2019 15:32 Europe/Tirane
  • Protestat në Irak

Në Irak akoma po vazhdojnë protestat qytetare për shkak të mungesës së reformave dhe për shkak të gjendjes së keqe ekonomike dhe kushteve të rënda të jetesës.

Tags

Komente