Nëntor 21, 2019 12:15 Europe/Tirane
  • Forcat jemenase: Mund të godasim objektet jetike në Izrael

Gjeneral Jahja Sari, zëdhënësi i forcave të armatosura të Jemenit, duke reaguar ndaj kërcënimeve të regjimit sionist, njoftoi shtimin e forcës së njësitit të dronëve dhe raketave të Jemenit që mund të godasë çdo objektiv jetik në Palestinën e Pushtuar.

Agjencia Masira e lajmeve zëdhënësi i ushtrisë së Jemenit deklaroi se ushtria e Jemenit mund t’i përgjigjet çdo kërcënim dhe sulm të regjimit sionist. Abdul’malek Badredin Houthi, lideri i lëvizjes Ansarullah në Jemen dhjetë ditë më parë njoftoi se nëse regjimi sionist synon të bëjë ndonjë marrëzi, nuk ka dyshime për xhihadin kundër këtij regjimi.

Tags

Komente