Shkurt 01, 2020 13:15 Europe/Tirane
  • Plaçkat e luftës së jemenasve nga koalicioni saudit

Zëdhënësi i forcave të armatosura të Jemenit ka deklaruar se gjatë operacioneve të kryera kundër forcave të koalicionit saudit, forcat jemenase kanë çliruar 2500 kilometra të territorit të Jemenit dhe kanë vrarë 1500 forca saudite dhe kanë plagosur 1800 persona të tjerë.

Tags

Komente