Shkurt 10, 2020 17:42 Europe/Tirane
  • Ceremoni madhështore me rastin e ditës së dyzetë të martirizimit të gjeneral Kasem Solejmani në Karaçi

Në qytetin Karaçi të Pakistanit është organizuar një ceremoni madhështore me rastin e të dyzetave të martirizimit të gjeneral Kasem Solejmani, komandantit të forcës Kods dhe Abu Mahdi Al-Muhendis, komandantit të forcave Hashd Sha'bi të Irakut, gjatë atentatit terrorist të amerikës në Bagdad të Irakut. 

Tags

Komente