Shkurt 16, 2020 11:05 Europe/Tirane
  • Popullata e Idlibit ik nga lufta

Popullata e provincës Idlib në Siri si pasojë e luftës dhe përballjes së mundshme mes ushtrisë së Sirisë dhe ushtrisë së Turqisë, po shpërngulen nga vendbanimet e tyre. 

Tags

Komente