Shkurt 17, 2020 08:24 Europe/Tirane
  • Gazeta sioniste: Hakerët iranianë kanë arritur të marrin informacione të sigurisë së Izraelit

Një prej gazetave sioniste ka deklaruar se hakerët iranianë duke depërtuar tek kompjuterit e sionistëve kanë arritur të marrin informacione sigurie të Izraelit.

Sipas një njoftimi të agjencisë Ahad, gazeta sioniste Yediot Aharanat shkruan se hakerët iranianë kanë arritur të depërtojnë në sistemin e sigurisë së regjimit sionist. Kohët e fundit hakerët iranianë kanë depërtuar tek kompjuterët e sionistëve dhe i kanë hakuar ato, shkruan gazeta në fjalë. Gazeta Yediot Aharanat nuk jep më shumë detaje mbi këtë lajm. Autoritet e regjimit sionist edhe më herët kishin deklaruar për sulme kibernetike të hakerëve iranianë.

Tags

Komente