May 21, 2020 14:56 Europe/Tirane
  • Jeta nën hijen e virusit Korona në Afganistan

Duke parasysh faktin se statistikat zyrtare të personave të infektuar me virusin Korona në Afganistan tregojnë për infektimin e 6000 personave, këtyre ditëve rrugët e Kabulit dhe të disa qyteteve të tjera të këtij vendi, janë mbushur me njerëz dhe lëvizja e njerëzve është shtuar në masë të dukshme pasi që jemi edhe në prag të festës së Bajramit.

Tags

Komente