May 23, 2020 15:28 Europe/Tirane

Së pari që dua të theksoj është se, është me rëndësi që të kujtohet tragjedia e madhe e pushtimit dhe uzurpimit të vendit të Palestinës dhe formimit të gjëndrës kanceroze sioniste në këtë vend...

Tags

Komente