Gusht 03, 2020 15:17 Europe/Tirane
  • Barham Saleh: Të gjitha ata që kanë luajtur rol në hyrjen e ISIS në Irak, duhet të gjykohen dhe dënohen

Presidenti i Irakut ka deklaruar se të gjithë ata të cilët kanë luajtur rol në çështjen e hyrjes së grupit terrorist në Irak ose kanë neglizhuar detyrat e tyre në këtë drejtim, duhet të gjykohen.

Agjencia e lajmeve "Bagdad El-Jeum" njoftoi se Barham Saleh, presidenti i Irakut, ka paraqitur edhe një herë çështjen e gjykimit të personave të cilët kanë luajtur rol në hyrjen e grupit terrorist ISIS në Irak".

Presidenti i Irakut gjithashtu ka deklaruar: "Iraku ka luftuar kundër terrorizmit duke përfaqësues botën dhe gjithashtu do ta vazhdojë këtë rol të tij. Tani mosmarrëveshjet duhet t'i lëmë anash dhe grupet dhe partitë politike në këtë vend duhet të forcojnë unitetin mes vete"

Tags

Komente