Gusht 05, 2020 15:39 Europe/Tirane
  • Shkatërrimet e shkaktuara nga shpërthimi në portin e Bejrutit

Sasia e shkatërrimeve të shkaktuara në portin e Bejrutit si pasojë e shpërthimit të tmerrshëm që ndodhi ditën e kaluar, është llogaritur nga 3 deri në 5 miliardë dollarë. Ky shpërthim shkaktoi edhe vrasjen e mbi 100 personave dhe plagosjen e rreth 4000 personave të tjerë. 

Tags

Komente