Gusht 08, 2020 13:57 Europe/Tirane
  • Ngritja e spitaleve fushore të Gjysmëhënës së Kuqe Iraniane në Bejrut

Ngarkesa e parë me ndihma ushqimore dhe mjekësore e Gjysmëhënës së Kuqe Iraniane të enjten ka arritur në Bejrut. Ekipet e Gjysmëhënës së Kuqe Iraniane kanë ngritur edhe spitale fushore në Bejrut. 

Tags

Komente